Gezocht: koperblazers voor een koperkwintet

Zoals jullie weten, doe ik mee aan de compositiewedstrijd ‘Brabant Suite’ van de Stichting de Brabantse Hoeders.
Als het goed is worden in september de winnaars bekend gemaakt, dus dat is nog even spannend! De grote prijsuitreiking is dan op maandagmiddag 14 november in het Provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch.

Maar wat nú al heel erg leuk is, is dat alle deelnemende composities, en dus ook die van mij, in het najaar zullen worden uitgevoerd en opgenomen op cd! Supergaaf natuurlijk dat mijn compositie straks wordt opgenomen op cd!

Om dat te realiseren is mij gevraagd of ik zelf 5 (gevorderde) koperblazers wil zoeken…
wanted
Hierbij dus een oproep: ben of ken jij een gevorderde trompettist (2x), hoornist, trombonist of bastubaist en vind je het leuk om (puur vrijwillig, maar niet vrijblijvend) in het najaar mijn compositie Brabant Suite te spelen voor o.a. de cd-opname?
Data etc worden nog overlegd…
Neem dan snel contact met me op via mjvanboven@ziggo.nl

Ik zorg dan dat je op tijd de bladmuziek ontvangt etc…

Enne, delen mag natuurlijk! Dankjewel!