fbpx

Muziek in de Meivakantie

Het is weer die tijd van de meivakanties.. Veel mensen blijven thuis of gaan dagjes weg, en het weer ziet er nog niet per se veelbelovend uit. De afgelopen dagen kreeg ik geregeld tips om muzikaal aan de slag te gaan in deze korte vakantieperiode. Vandaar dit artikel!

Wat ik zelf altijd heel leuk vind in de vakantie is om weer eens oud repertoire op te pakken en te kijken en ervaren hoe goed ik dat nog beheers. Maar het tegenovergestelde is ook tof: juist iets nieuws doen.

Sowieso zoek ik in de vakantie altijd zaken die anders zijn dan anders, dat geeft me altijd echt het vakantiegevoel en het gevoel van 'opladen'.

Dat kan met nieuw repertoire, maar ook met spannende leuke creatieve processen. In een vakantie heb ik bv uitgevonden hoe ik een toffe online escaperoom zelf kan maken. Maar ik ben ook een keer met huis- tuin- en keukenspulletjes muziek gaan maken en zo zijn er meer dingen.

Een boek lezen over muziek kan ook heel fijn zijn, of gewoon lekker gaan luisteren naar onbekende muziek! 

Wil jij nou echt actief aan de slag met muziek of je instrument? Kijk dan eens in mijn educatieve Youtube-playlist, daar kom je vast iets interessants tegen!